Elinstallation Ljungby

Elinstallation i Ljungby av högsta kvalitet

Service och säkerhet är ledord för oss och våra elinstallationer i Ljungby. När du behöver kompetent hjälp med din el, ring oss direkt. Vi bokar in din elinstallation i Ljungby inom kort och självklart på en tid som passar dig. Oftast kan vi hjälpa dig redan samma vecka om så önskas. Som lokala elektriker prioriterar vi alla typer av elinstallationer i Ljungby: från vardagsfix till renovering och nybyggnation.

Alltid trygga elinstallationer i Ljungby

Anlitar du oss kan du vara helt trygg. Vi levererar endast behöriga elinstallationer i Ljungby. Vi tar oss an allt inom el, från att upp belysning inne eller ute, installera dimmer, få nya spishällen på plats, fixa golvvärmen, uppdatera elcentralen eller installera laddbox till elbilen. Utöver säkerhet är service viktigt för oss. Vi kommer på kort varsel och tar hand om din elinstallation i Ljungby innan den hinner bli ett irritationsmoment.

Så säkrar du din elinstallation i Ljungby

Vårt viktigaste råd: chansa inte med din el. Är du inte behörig så kan egna installationer innebära en risk, inte minst brandrisk. Att försäkringsbolag inte accepterar obehöriga elinstallationer är en väldigt tydlig signal. Du vet säkert att många till synes ”vanliga” elinstallationer kräver en fackman: exempelvis installation av belysning utomhus, installering av golvvärme, byte av ojordat vägguttag mot jordat och all annan fast elinstallation.

Säkra din elinstallation i Ljungby genom att boka oss. Vi jobbar även rådgivande om du först vill stämma av dina planer. Du vet säkert att du har personligt ansvarig för de elinstallationer i Simrishamn som du utför på egen hand. Som rådgivande elektriker påminner vi ofta våra kunder om vilka elarbeten som inte får utföras själv.

I vår service ingår:

 • Elinstallationer i Ljungby av lokala elektriker
 • 100 % behöriga elektriker
 • Elinstallationer i Ljungby som passar ditt schema
 • Elinstallationer i Ljungby till priset vi kommit överens om
 • Eljour dygnet runt
 • Rotavdrag för elinstallation i Ljungby

Elinstallation i Ljungby samma vecka

Vår bakgrund som dedicerad eljour ligger till grund för vår förmåga att erbjuda god service även för planerade elinstallationer. Våra elinstallationer i Ljungby levereras snabbt, oftast samma vecka om så önskas.

Alltid behöriga elinstallationer i Ljungby

Som certifierat elföretag, auktoriserade genom Elsäkerhetsverket tummar vi aldrig på kvaliteten på de elinstallationer vi utför hos dig i Ljungby.

Eljour 24/7 vid akuta elinstallationer i Ljungby

Är läget akut? Då ringer du oss direkt. Vår eljour utför akuta elinstallationer i Ljungby och är alltid tillgänglig, dygnet runt – vardag som helg. Vi är på plats inom en timme oavsett var i Ljungby du bor.

Kontakta oss om du vill boka en elektriker i Ljungby

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

 1. Ring oss på 0372-28 35 02 eller fyll i kontaktformuläret.  
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
 4. En lokal elektriker utför arbetet.  
 5. Du får faktura på arbetet.